dimecres, 7 d’abril del 2010

Frase del viatge...


LIFE IS UNCERTAIN. EAT DESSERT FIRST.

Últim dia a Boston... BOSTON-MUNICH-BCN

Al final m'he adormit. Fa un dia de sol esplèndid. Tanquem maletes altre cop i les baixem al hall. Anem a fer un brunch a South End. Escollim UNION. Local típic de la gent de Boston per anar a fer el brunch els diumenges al matí. Coincidim amb aquells que surten de missa. El local que des de fora no sembal molt xulo ens captiva per dins. La majoria de gent combina el brunch amb un cocktail. Torrades franceses amb mermelada, syrup i tiretes de bacon. Suc de taronja i cafè. En Jaume... ous, bacon, patates, pa de motlle... i no em deixo res oi? Boníssim. Passegem i fem un pastelet a una cafeteria pròxima. El barri molt xulo. Terrassetes, gent passejant, casetes molt makes, botiguetes i cafès amb encant... Molt net. Entrem A una botigueta de bambes. En Jaume es compra un segon parell de bambes per córrer i uns pantalons. Ara falta... que corri. jijiji. Bueno no, que de bon matí ha sortit a fer 10 km ;) Ha lligat amb els nois de la botigueta. Qui es pensaven que era jo? L'assistenta? Anem cap a Quincy Market. A l'altra punta de la ciutat. Buffff. Em faltava una coseta per la meva germana i ja la tinc!!! Annita si no et va bé... a mi si!!! jijiji!!!

6 de la tarda. Maletes. Cap a l'estació de busos per agafar la silver line cap a l'aeroport. Últimes vistes de Boston. Molt xulo per viure-hi. Aeroport. Facturem maletes. 27 kg. Controls. Embarquem. Cap a Munich. Sherlock Holmes. Algo pasa con los Morgan (o alguna cosa així). Dos canguros muy maduros. Molt riure. Munich-BCN. Últimes 2 horetes de viatge. Welcome BCN!!!

Bye Bye NY!!

Maletes apunt. Taxi. Marxem a estació de busos. Madison Square. Caffe Latte i donut. Agafem bus. NY-Boston. Dormideta... i Boston. Aquí estem de nou. Tarda de relax a Columbus Park. Sopem al restaurant de la planta 54 "Top of the Hut". Vistes espectaculars. Mengem molt bé. Vinet de California i plats elaborats. Sobretaula llarg. Anem a dormir. Les 2 de la matinada. Fa 15 minuts que hem arribat. Ens piquen a la porta. Obrim i sonen les alarmes. Llums d'emergència i gent que córrer pel passillo a buscar escala d'emergència. Ens posem botes. Agafo passaports i mòbil i sortim!! Kins nervis!! Arribem a baix. Gent descalça. Gent amb pijama. Gent amb albornòs. Ha estat una falsa alarma. Riures però jo ja no torno a dormir. ;)

Day 7 in NY... fa sol i calor!!

Deixem guia a l'habitació. Jaquetes i paraigua. Matí a Central Park. Caffe Latte en mà. Subway. Caminem fins a Central Park i entrem. Desmais. Arbres florits de tots colors. Grocs. Roses. Blancs. Tulipes multicolors. Narcisos grocs i blancs. Gent corrent. Fent tocs de pilotes. Passejant gossos. Nens. Gent amb barqueta. Gent amb bici. Els que fan picnic. Els que simplement passegen. Fan Fotos. Nosaltres. Un petit zoo. Llacs. Camps de beisbol. Zona de Picnic. Teatre. Castell. Imagine. M'ha encantat. Hem decidit que una visita a Central parc seria part de la nostra rutina del matí dels diumenges si vivim algun dia a NY. És migdia. Pugem al Rockefeller. Vistes impressionants de la ciutat. Anem a dinar a la zona de Village. Corner Bistro. Hamburguesa Bistro. Cal desenqueixar la mandíbula per poder queixalar-la. Ho fem. Mmmm. Com suqueja... yummi yummi!! Volteta pel barri i intent de comprar un exquisit pastelet de Magnolia Bakery. Impossible. Molta gent fent cua a fora el carrer. Ens encanta el barri. Botigues amb encant. Casetes estil anglès. Adosades. Mini jardinets. Tauletes i cadires a les voreres plenes de gom a gom davant de bars, cafès i restaurants. M'agrada. Agafem subway a mitja tarda per anar a Brooklyn-Williamsburg. Baixem del metro i caminem. No duiem guia. De sobte l'entorn canvia. La gent canvia. Botigues tancades. Cartells en símbols. No veiem taxis. Noies joves amb faldilles llargues. Fins sota els genolls. Faldilles, mitges i sabates negres. Jerseis negres. Emepnyen cotxets. Molts nens petits. També de negre. Els nens porten cabell rapat. Només dos tirabuixons llargs a banda i banda de cada orella i un petit barret a la punteta del cap. Els homes també. A més vesteixen "batins" negres llargs satinats i barreta de pèl (estil rus) enormes al cap deixant la closca descoberta. Raros. Molt raros. Ens miren. Potser els raros som nosaltres. Estem ben perduts. 40 minuts caminant per aquí. New York Police Department. Agent Ortiz. Ens veu i riu. Ens pregunta si sabem on som. EN Jaume, serio contesta, New York, Brooklyn, Williamsburg. Ell riu. "Yes, sure, the real Williamsburg". Ai coi! Resulta que el Williamsburg de moda és a la zona nord. 30 minuts caminant des d'on som. No arriben taxis aquí ens informa l'agent Ortiz. Doncs res, a caminar. Canvi d'entorn again. Edificis industrials. Lofts. Botigues de moda. Locals de música. Bars. Gent jove. Tatuatges. Pircings. Talons d'agulla. Camises de quadres. Passegem. Comprem. Tornem cansats al centre. Deixem bosses i anem a sopar. Japonès petit però molt bo i autèntic prop d'on ens trobem. East Japanese Restaurant. Taxi i anem a fer copa de nou al Hudson. Taxi again. Li diem que passi per Times Square. Molt ambient. Fotos. Habitació. Fem maletes. Demà marxem.