dilluns, 31 de maig del 2010

@ VaLèNcia!!!

Dijous 27/05 tarda:

Des de Sants cap a València Nord. Viatge amb tren una mica pesat. Parem. Tornem a parar. Han passat 2 horetes. Parem again... Ni la peli m’ha solucionat part del viatge. Acabava de veure-la feia un parell de dies “Love Happens”. Plou. Les 11 de la nit. Arribem a València Nord. Taxi a l’hotel amb un taxista molt “cachondo”!!! Pizza i a dormir.

Divendres 28/05:

Despertador. Dutxa. Esmorzar i cap al Palau de congressos. Recollida de documentació. Cartellet amb el nom al coll i cap a les primeres xerrades. Basic understanding of vitrification. M’agrada. Coffe break. Primeres cares conegudes i de nou cap dins. Lunch. Arròs al forn. Cafè i de nou a les talks. Sortim a donar una volteta per València. Fa calor. Tenim un guia genial, l’Albert, antic alumne de veterinària ;) Les torres gòtiques que donaven l’entrada a València. L’ajuntament. La Catedral. La verge dels desemperats (he posat 5 espelmetes), la Llotja, el mercat... molt xulo. Fem una orxata boníssima. Plou. Sortim a sopar. Tapes 100% colesterol!!! Riem molt i cap a dormir.

Dissabte 29/05:

8:00-13:00 Stem cells-preservation of future medicine. Moltes preguntes dels meus treballs ;) Tornem dins sense dinar :( Embryo cryopreservation. Mola!!! Anem a la Ciutat de les Arts. Impressionant. Oceanogràfic. Auditori Reina Sofia. Aigua i més aigua. Molt xulo. Passeig pel Túria i tornem al centre per sopar a la Plaça del Carmen un magnífic filet de bou de 500 grams!!! Moltes risas entre plat i plat.

Diumenge 30/05:

Ens hem adormit. Cryobanking. Coffe break. Fotos amb Leibo i Hasler. Meravellada ;) Over. Euromed i cap a Barcelona.

En paral.lel... m’he perdut el Primavera Sound :(