dilluns, 16 de juliol del 2007

Sito i Mir

Ahir al vespre, amb les piles pràcticament esgotades del tot vam anar a sopar a la terrassa de casa el meu cosí Sito. Un piset molt mono, petitet però amb una terrassa i unes vistes xulíssimes!!! Feta aquesta intro...
Sito i Mir: Moltes gràcies per l'estona divertida que vam passar, el sopar, la companyia i les vistes pintoresques de Barcelona (Sagrada Família, Torre AGBA, Tibidabo, Montjuïc). Sito has de fer pagar per pujar a la terrassa!!! A la familia no eh!!!!
Mir gràcies pel conjunt sexy, sexy, de Phuket Mermaids. Em queda molt bé ;) (jijiji!). Es poden fer comandes???? Et desitjo bon viatge de retorn a Tailàndia i espero veure't aviat (aquí o allà). Petons de part dels de casa meva!!!

Barbacoa a casa l'Ori i l'Ester

Ressaca?? Cansats el summer??
Res si es tracta d'anar a una barbacoa a Vacarisses!!!
14 h del diumenge 15 de juliol.... arribem a Vacarisses. Des de fora el carrer es pot olorar "el asado argentino"!!! Un dia de sol, barbacoa i rialles!!! Una carn boníssima i uns postres dolços, dolços... turronada argentina, crema catalana i flam al bany maria!!!
Quan ho repetim????

Cap de setmana al Summercase!!

13 i 14 Juliol: Summercase!!!
La people:Jac,Serguey, Romi, Noe, Xevi, Anna i Rous...
Ens ho hem passat bé, cansats però amb bon regust del cap de setmana. El cartell molt bo i algun grup que ha sorprès positivament (ara tinc una llista de CDs per comprar!!!).
A destacar:

  1. Arcade Fire... va fer saltar a tot el públic!
  2. The gossip; una noia grossota molt canyera!
  3. Scissor Sisters... como no! Però ella xerrava massa entre cançó i cançó!
  4. Lilly Allen... no la coneixia i em va agradar molt.
  5. Chemical Brothers: vaig quedar parada de la multitud de gent que va congregar. Un espectacle de llums impressionants i milers de braços aixecats a l'amfiteatre del fòrum saltant al mateix ritme "Hey boy, hey girls...".
  6. !!! Molt canyeros. Un dels grups que més li va agradar amb en Jaume.
En contra: la merda d'entrepans que venien (però el segon dia ja vam solucionar aquest tema portant-los fets de casa... Mmmmm!!!).

Van ser dos dies de 20 h a 5 h!!! Amb un mal de peus.... jo tenia un peu com una pilota:(
Però ja està superat!!

No tinc fotos perquè no tenia càmara, ho sento. De totes maneres, si hagués portat la càmara hauria tirat més fotos a la gent freak k a les actuacions en si!!!! Hi ha cada pillat-freak o digue-li com volguis digne de veure!!


De cara l'any que ve: Portar càmara de fotos. Portar entrepans de casa!