dilluns, 18 de juny del 2007

Troy...

En Troy, un cadell de golden retriever de 2 mesos d'edat. Resulta que un company de feina que ara treballa en na clínica veterinària tenia 2 cadells de golden amb moquillo, a punt de sacrificar. I jo, com sempre, mare dels desemperats vaig decidir que res de sacrificar-los que els donaríem per donar-los una segona oportunitat. I així va ser, l'Ester s'en va quedar un i jo l'altre.
El moquillo és bastant contagiós per la qual cosa no podia estar en contacte amb altres gossos i calia tractar-lo. Vam marxar cap al pis de barna i de dret a la farmàcia a comprar antibiòtic, antitossigen, menjar... Durant una setmaneta va estar-se al pis amb en James, en Sergi i jo i el cap de setmana vam anar cap a Vic! Poc a poc va millorar i a dia d'avui és un cadell de 3 mesos i una mica més, amb pedigrí, molt entremeliat i maquíssim!!! Li encanta banyar-se a la piscina, sortir a passejar a mitja tarda i jugar amb els nens!!! És el gos dels pares d'en Jaume (perquè necessitàvem una casa i al pis no el podíem tenir, així que per santa Montserrat el vam regalar (excusa) a la mare d'en Jaume!!).

Honey Moon (2)...Maldives

La segona part del viatge de nuvis vam anar a Maldives. Des de Colombo fins a Male (4.5 horetes amb QATAR AIRLINES) i des de Male a l'illa del Hilton amb hidroavió... (45 minutets, taps a les orelles i els meus ovaris de corbata!). Les vistes eren excepcionals... un munt d'illetes petitíssimes envoltades per un anell de color blau clar, les barreres de coral i a partir d'allà un color de mar blau intens. Maquíssim. Hi ha centenars d'illes agrupades en varis atolons. El Hilton es trobava a l'atoló de més el sud de la República de les Maldives i hi havia 1 hora de diferència horaria amb Male (capital).
Ja al Hilton... buff... què dir... impressionant! Casestes overwater lujo, super lujo y requetesuperlujo. Les beachhouse, com la nostra, que eren les més normals eren de "cagate lorito" amb dutxa exterior, banyera tamany piscina a fora el jardí, una super terrassa amb les teves tumbones de teka i la platgeta a 20 metres del jardinet amb les onades de música de fons! Les aigues cristalines, la sorra blancai finíssima, tot el dia descalços i la gent encantadora. Tot en un trosset de terra flotant d'un kilòmetre de llarg per mig d'ample unit per un pont a un altre trosset de terra encara més petit. Restaurants... 5, amb el millor assortit de vins, xampanys, fruites, carnes i més que us pogueu imaginar...
Què fer en un lloc així? Res. Descansar, menjar, anar a fer una mica d'snorkel, submarinisme, passejar per la platja, tornar a la sombrilla o bé fer una migdiadeta a la sombra d'una palmera en una hamaca. Cap al tard, un bany relaxant a la piscina amb vistes sobre el mar i un suc de fruites variades mentre aprofites els raigs de sol del vespre (els únics que no feien mal!). I pel vespre... tria restaurant i després ves al bar a veure cine a sota les estrelles, o una actuació de balls tradicionals, música popular en directe...
El millor per mi... disfrutar cada dia d'una posta de sol impressionant en un lloc de somni i anar amb veler per les calmades aigues de l'índic amb una copa d'un bon xampany (jiji)!!!

Vista aèrea dels atolons de les Maldives

Hidroavió de Maldivia Taxi

Cap al Hilton.... :)
Palmeres i cel blau... vist des de ...

... l'hamaca!!! ;)

La nostra terrassa...

La nostra habitació...

El bany...

El caminet de l'habitació a la platgeta... qui pogués estar allà encara :(

Quina vida més gossa!

Más de lo mismo ... però fent de model!


Quines aigues... no feia falta fer snorkell per veure en Nemo i familia!

Des de la piscina infinita al mar.

Tombones a l'aigua...

Més vida canina!

Una de es múltiples opcions lúdiques...

El restaurant submarí!

Anem a fer snorkell??? Quin estil oi? Doncs em va costar prou apendre a respirar amb les ulleres, el tub i a posar-me els "patos"!!

Amb el meu home!!! jiji!!

Ell...

Jo...

De passeig des de l'Spa a l'illa principal!

"bis bis"

El veler!!!

El guapo d'en james!

A popa... proa... o com es digui!!!

Mira que bonics!!!

I aki també oi?

La marea quan pujava... El segon parasol és el de la nostra habitació!

Els dos a punt d'una copeta

Over water suer super super lujo!

Morenets?

Sopar romàntic...



El taxi per anar d'una illeta del Hilton a l'altre si no volies creuar el pont a peu!

Magnífica posta de sol des del veler...

Honey Moon (1)... Sri Lanka


Penjaré fotos i el rotllo corresponent però deixeu-me temps que sino no faig res a la feina!!! ;)

Qui més té fotos?

Ja heu vist que he penjat unes quantes fotos del casament, però ser que n'hi ha més. Please, qui en tingui, me les podeu fer arribar? Us adjunto el mail: rmoratomolet@gmail.com