dilluns, 18 de juny del 2007

Honey Moon (2)...Maldives

La segona part del viatge de nuvis vam anar a Maldives. Des de Colombo fins a Male (4.5 horetes amb QATAR AIRLINES) i des de Male a l'illa del Hilton amb hidroavió... (45 minutets, taps a les orelles i els meus ovaris de corbata!). Les vistes eren excepcionals... un munt d'illetes petitíssimes envoltades per un anell de color blau clar, les barreres de coral i a partir d'allà un color de mar blau intens. Maquíssim. Hi ha centenars d'illes agrupades en varis atolons. El Hilton es trobava a l'atoló de més el sud de la República de les Maldives i hi havia 1 hora de diferència horaria amb Male (capital).
Ja al Hilton... buff... què dir... impressionant! Casestes overwater lujo, super lujo y requetesuperlujo. Les beachhouse, com la nostra, que eren les més normals eren de "cagate lorito" amb dutxa exterior, banyera tamany piscina a fora el jardí, una super terrassa amb les teves tumbones de teka i la platgeta a 20 metres del jardinet amb les onades de música de fons! Les aigues cristalines, la sorra blancai finíssima, tot el dia descalços i la gent encantadora. Tot en un trosset de terra flotant d'un kilòmetre de llarg per mig d'ample unit per un pont a un altre trosset de terra encara més petit. Restaurants... 5, amb el millor assortit de vins, xampanys, fruites, carnes i més que us pogueu imaginar...
Què fer en un lloc així? Res. Descansar, menjar, anar a fer una mica d'snorkel, submarinisme, passejar per la platja, tornar a la sombrilla o bé fer una migdiadeta a la sombra d'una palmera en una hamaca. Cap al tard, un bany relaxant a la piscina amb vistes sobre el mar i un suc de fruites variades mentre aprofites els raigs de sol del vespre (els únics que no feien mal!). I pel vespre... tria restaurant i després ves al bar a veure cine a sota les estrelles, o una actuació de balls tradicionals, música popular en directe...
El millor per mi... disfrutar cada dia d'una posta de sol impressionant en un lloc de somni i anar amb veler per les calmades aigues de l'índic amb una copa d'un bon xampany (jiji)!!!

Vista aèrea dels atolons de les Maldives

Hidroavió de Maldivia Taxi

Cap al Hilton.... :)
Palmeres i cel blau... vist des de ...

... l'hamaca!!! ;)

La nostra terrassa...

La nostra habitació...

El bany...

El caminet de l'habitació a la platgeta... qui pogués estar allà encara :(

Quina vida més gossa!

Más de lo mismo ... però fent de model!


Quines aigues... no feia falta fer snorkell per veure en Nemo i familia!

Des de la piscina infinita al mar.

Tombones a l'aigua...

Més vida canina!

Una de es múltiples opcions lúdiques...

El restaurant submarí!

Anem a fer snorkell??? Quin estil oi? Doncs em va costar prou apendre a respirar amb les ulleres, el tub i a posar-me els "patos"!!

Amb el meu home!!! jiji!!

Ell...

Jo...

De passeig des de l'Spa a l'illa principal!

"bis bis"

El veler!!!

El guapo d'en james!

A popa... proa... o com es digui!!!

Mira que bonics!!!

I aki també oi?

La marea quan pujava... El segon parasol és el de la nostra habitació!

Els dos a punt d'una copeta

Over water suer super super lujo!

Morenets?

Sopar romàntic...



El taxi per anar d'una illeta del Hilton a l'altre si no volies creuar el pont a peu!

Magnífica posta de sol des del veler...

1 comentari:

ex koala mir ha dit...

Ostres ostres ostres !!!! QUINA PASSADA DE FOTOS !!!!!!!!!!!!!

M´he quedat sense paraules !!! Aquestes si que són de revista !!!!!

Ai, i que monos esteu els dos !!! :)

Ala vinga, un altre lloc a la llista de pendents ... quin stress !!!