dimecres, 8 de juliol del 2009

Tarda de conversa via skype amb en Ferran!!!!!!!

Tenim en Ferran viatjant pel món i avui he tornat a parlar amb ell. De fet, estic parlant amb ell. Si, ja ser, estic a la feina. És que estic cansada i aburrida i per un dia no passa res! La resta de dies sóc productiva!! Bueno, la conversa no té pèrdua, hem fet un intent de parlar via telefònica amb l'skype però no ha funcionat. Hem passat al chat i portem... buff... no ho poso perquè vull mantenir la feina :) Doncs res, que no paro de riure, a carcajades, fa rato que em faig el pipi i no puc parar ni per anar al labavo!!! Us poso en situació. En Ferran està en un bar amb wifi amb el seu amic suís Jérémy (que té la panxa xunguilla) i un parell de frikis: un anglès de London i un thai de ... Thailàndia (paraules seves eh). Doncs bé, hem parlat una mica abans de dinar i l'he deixat actualitzant el seu blog. Després de dinar la conversa ha estat i és genial!!! Kina enveja k fa! Bueno, penseu k jo estic a la feina, intentant dissimular el riure (però de tant en tant haig de dir-los el què passa), d'esquena a la porta del despatx (despatx compartit) i amb un word preparat per si em pillen dissimular!!! I en Ferran m'envia una foto d'ell amb els dos frikis.... MIREU!!!

A part d'això m'envia una foto de les seves picades de sangonera que resulta que l'obro però no m'apareix i kuan abaixo pestanyes per dissimular... APAREIX EL PEU D'EN FERRAN DE FONS DE PANTALLA!!!!!!!! Kasi em moro! Bueno i res, continuem amb la conversa, ara es veu que els frikis estan cantant i en ferran m'ha fet una grabació en video però és material exclusiu!!! Encara no el veurem :(

Us deixo perquè vaig a Vic a vacunar-me per Birmània ja!!! La conversa amb en Ferran està de lo més interessant, ell està amb els pajarus frikis akells i jo ara em dic xoxona la xingona!!! I ens agrada la XOXOLATA oi Ferri? He rigut a gust eh! Em fan mal les barres i tot!


Apali! :)