diumenge, 28 de març del 2010

1st Day in Boston

Esmorzar. Dutxa. O era el reves. Estic pajarita. Tots apunt. Agafem, 2 taxis. Primera anecdota. Demanem al taxista que segueixi els companys del taxi de davant. Ens ha costat 3 semafors vermells adonar-nos que el taxi de davant estava buit. Canvi de sentit. Gir rodo al mig del carrer i cap al centre. Visita al Mapparium. Ens trobem amb James i Albert. Molt xulo. Edifici centric. Dins hi ha una obra que representa bola del mon. Entres dins l'esfera gegant formada per panells de vidre. Cada panell ha estat fet a ma. Tintat de colors segons el pais. Una veu en off et dona la venvinguda en les diferentes llengues del mon. No totes obviament. Travessem esfera terrestre per un pont central. La sonoritat es brutal. Els panells de vidre al ser concaus (o convexes, mai ho he sabut) fan rebotar el so de manera que els xiuxiueigs es senten a totes bandes i des del centre les paraules sonen com si parlessis per un altaveu sens cridar. El so et rodeja. Molt xulo. Sortim.

Anem cap a Boylston Street. Via principal. Centrica i plena de botigues i centres comercials. Continuem per Newbury Street plena de botigues de disseny i marques per butxaques generoses. Seguim per la bonica i relaxada avinguda d'arbres de Commonwealth Avenue fins al Common Park. Anem a dinar a un restaurant asiatic que pinta car. Ens posem les botes. Molt recomenat. No recordo el nom ara. Galetes de la fortuna per cada un. A mi..."The simplest answer is to act". A James: " New and rewarding opportunities will soon develop for you". ;)

Despres de dinar nomes quedem les noies. Els nois han anat a mirar el barcelona per la tele. Continuem passejant per Common Park i el travessem per anar a Beacon Hill. Pujades dificils amb el cotxet de l'Aina. I sense tambe, perque negar-ho. Edificis de facanes taronges. De totxanes. No molt alts. Portes colorides. Molt tranquil. Jardinets i zones verdes. Ens agrada. Tornem cap al centre. Fins a Prudential. Centre comercial on fem un descans. Ens escalfem i prenem algu. Tornem amb taxi a casa el Joan. Demanem sopar japones per portar a casa. Partida de Party & Co de nois contra noies. Ens fan trampes. Al final els deixem guanyar. Es tard. James i jo marxem amb la meva maleta cap a Harvard Station. Agafem l'underground fins al centre i a dormir.

Pajarita is going to NY: BCN-BOSTON

Barcelona. Temperatura 23 C. Cel blau i fa sol. Vaig tard. No passen taxis lliures. Ferrocarrils fins a Placa Catalunya. Aerobus fins a l'aeroport. terminal T1. Nova. Es xula. Facturacio de maletes. Bitllets a ma i documentacio pertinent. Passem el primer control i anem a esmorzar. Porta H36. Obren amb retard. Ens enlairem cap a Munich. Lufthansa. Vol tranquil. Arribada justa. Ni temps per anar al labavo. Controls. Aquesta vegada mes seriosos. Entrem a l'avio. next stop: BOSTON.

Omplir paper verd. Paper blanc. Snacks. Refrescs. Primer meal. Cafe. Encara no han passat dues horetes. Mamma Mia amb el flight assistant que tenim!! Aprofitem vistes, vull dir aprofitem el seu servei :) Peli: "Todos estamos bien". Refrescs. Peli: "Luna nueva". Refrescs. Llegeixo una mica la guia de NY. Entrepans calents. Mes refrescs.

Arribada a Boston. Enorme bandera americana a la paret per on entrem. Control d'entrada. Entrega de paperets verd i blanc. Foto. Presa de totes les marques digitals de les dues mans. Welcome to USA and enjoy your stay!!!

Agafem TaxiVan per anar a casa el Joan. Noi que fa MBA a Harvard. Em deixa dormir a casa seva fins dema que em vindra a buscar James. Western Avenue. Harvard Business Campus. Sopem una mica. Petem la xerrada. Casualitats: ella tambe es veterinaria. No ens coneixiem. Tenim amics en comu. El mon es molt petit. A dormir, per mi son les 4 del mati!