diumenge, 28 de març del 2010

Pajarita is going to NY: BCN-BOSTON

Barcelona. Temperatura 23 C. Cel blau i fa sol. Vaig tard. No passen taxis lliures. Ferrocarrils fins a Placa Catalunya. Aerobus fins a l'aeroport. terminal T1. Nova. Es xula. Facturacio de maletes. Bitllets a ma i documentacio pertinent. Passem el primer control i anem a esmorzar. Porta H36. Obren amb retard. Ens enlairem cap a Munich. Lufthansa. Vol tranquil. Arribada justa. Ni temps per anar al labavo. Controls. Aquesta vegada mes seriosos. Entrem a l'avio. next stop: BOSTON.

Omplir paper verd. Paper blanc. Snacks. Refrescs. Primer meal. Cafe. Encara no han passat dues horetes. Mamma Mia amb el flight assistant que tenim!! Aprofitem vistes, vull dir aprofitem el seu servei :) Peli: "Todos estamos bien". Refrescs. Peli: "Luna nueva". Refrescs. Llegeixo una mica la guia de NY. Entrepans calents. Mes refrescs.

Arribada a Boston. Enorme bandera americana a la paret per on entrem. Control d'entrada. Entrega de paperets verd i blanc. Foto. Presa de totes les marques digitals de les dues mans. Welcome to USA and enjoy your stay!!!

Agafem TaxiVan per anar a casa el Joan. Noi que fa MBA a Harvard. Em deixa dormir a casa seva fins dema que em vindra a buscar James. Western Avenue. Harvard Business Campus. Sopem una mica. Petem la xerrada. Casualitats: ella tambe es veterinaria. No ens coneixiem. Tenim amics en comu. El mon es molt petit. A dormir, per mi son les 4 del mati!