dilluns, 1 de setembre del 2008

Agost: Cabo de Gata


Després de Thailàndia, desfer bossa, rentar roba, saludar papes, sogres i tornar a fer maleta perquè hem marxat 8 dies a Almería: Cabo de Gata.


Dies de sol, relax, platja, cervesetes i tapes, peixet i altre cop sol, platja, piscina.... De platja a platja i tiro perquè em toca!!! Alguns a finals de setmana van buscar una alternativa a la nostra estressant vida i van arribar-se al festival OLA! Els que no vam anar curts de son vam poder aprofitar aquell vespre-nit i l'endemà per fer alguna escapadeta (altre cop platja i mariscada!).


Paissatge extreterrestre, desèrtic, pelat, sense vegetació, només higos xungos i algun matoll ressec, muntanyetes com dunes però de roca i de sobte... el mar blau, combinant diferents tons i molta calor, molta molta i cap sombra! Us ho recomano tot i que les 9 hores de cotxe fins allà són durilles i platges maques en tenim aquí també eh!


Xevi, Sergi, Jordi, Noe i Jaume... bona tropa estem fets! On anem l'any que ve?

Las Negras

De camí a Cala San Pedro

Almeria de Tapeo... Mmmmm

Visita a Mojácar i Garrucha (on mengem les millors "gambas garruchonas" al restaurant "El Almejero")



Playa de los Muertos

Agua Amarga

Agost: Thailandia

Sí, avui 1 de setembre. Gairebé fa un mes que vaig tornar de Thailandia amb la Mariana (des de llavors batejada com a "japoargentina" o la "don't cry for me argentina") i encara no hem penjat les fotos del viatge. De fet, vam dir que escriuriem i penjariem fotos al blog si teniem temps i temps, la veritat, és que no en vam tenir durant la nostra estada allà. Molt amunt i avall, sopar aquí i allà, xerradeta amb uns i altres.... vaja, que poc temps teniem per explicar què feiem ;) Com que ja han passat molts dies i hi ha molt per explicar, faré un link a partir del meu blog a un nou blog (en construcció) on només hi haurà thailandia ok? És que la "japoargentina" té + de 1000 fotos i jo 500!!!! I hi ha molt i molt i més per explicar!!!! I coses que no direm ni ensenyarem!!!! jajajaja!!
PS: Jaume i Ricart no patiu que a vosaltres us ho hem explicat tot i tot!!!