dissabte, 7 d’abril del 2007

Tot segueix igual...

Es tractava de fer un nou blog i ser constant però de moment res de res. La veritat és que l'excusa no és acceptable però haig de dir al meu favor que... tot segueix igual. Sí, no hi ha aconteixaments divertits, emocionants o altres sinònims que mereixin ser esmentats.
El més interessant d'aquests dies... la primera prova del vestit de núvia. No és que fos divertit, almenys per a mí, però sí per la modista, que no parava de riure al veure'm amb mitjons de mitja, un conjunt horrorós de roba interior i suant un munt per evitar les agulles!!! Però, fora bromes, va ser emocionant! Ja m'imagino, entrant de la mà del papa... tan tan tatan, tan tan tatan....
I res, més cosetes emocionants... buff, netejar el pis, esperar 5 hores al noi de gas natural i al tècnic de la nevera en un pis ple de pols i sense cap cadira per seure, només escoltant la meva respiració que s'accelerava a mesura que passava el temps i no venia ningú!!! Ja veieu, no massa res per explicar. I això que era Setmana Santa i prometía... jiji!
Doncs res, escriuré aviat, ho prometo. Haig de penjar les fotos de la calçotada i explicar-vos-ho!!!
Ah, important... ja tenim alfombreta a l'entrada del pis de Vic!!! IUJU!!!!