dilluns, 17 de gener del 2011

Chapter V.... seguim a chilelandia ;)

Aquests dies he estat sense wifi i no hi ha hagut parte. Sorry. Pro aki us faig resum d'akests dies. A veure... fem memoria... ho vam deixar a dimecres? Crec que si. Dimecres el vam acabar sopant una super mega burguer amb pisco sour x tirar avall ;)

Dijous. Dutxa. Esmorzar. Cireres. Mmmmm. Congres. Dinem amb Claudia al Liguria. Espectacular. Local fantastic. Al fons del local i al pis superior hi ha les taules. Estovalles de quadres blancs i vermells. Parets amb paper florejat. Fotos antigues. Miralls. Quadres i imatges sacres. Una imatge del Che... El menjar... ESPECTACULAR! Acompanyat de pisco sour. De postres Mote con Huesillo ;) Toma. I una bajativo. Digestiu x nosaltres. Mentita... un licor de menta bonissim i d'un color verd botella. Taxi. Es costum donar conversa als taxistes. Encantadors. Parc Forestal. Fa molta calor. Caminem a la sombra dels arbres fins al palau de bellas artes. Estil neoclassic. Dins una exposicio fotografica xulissima d'una barriada de barracons del sud de santiago. Cares. Moments. Escenes curioses. Els mercats del diumenge o "pulgas". Escenes del dia de la festa nacional. 18 de setembre. Dia dels "volandines" o estels/cometes. Sortim direccio al barri Bellavista. Taxi fina alla. Conversem amb taxista de nou. Barri molt xulo. Bars. Discos. Es el barri bohemi. Artistic. I el de festa. Parets plenes de grafitis fabulosos. Façanes de colors. Parem per un refresc. Ens atrevim amb un dolç a la "Dulceris las palmas". Pastel de Milhojas de lucuma y manjar. Mmmm. Nyam nyam. Terrasseta amb taula i cadires de jardi i unes estovalles de flors. Visita a la casa de Pablo Neruda. "La chascona". Passegem un xic mes. Pati Bellavista i cap a casa. Em truken. Patty. Surto de nou. Sola. 21:00 hores. Metro a Pedro de Valdivia fina Universidad Catolica. Facil. M'esperen ella i el Ricardo. Anem de nou a Bellavista. Pub. Cerveses amb Elies, Carolina, Fabian i Jenni. Canvi. Pati Bellavista de nou pero ara de nit. Moltissima gent. Em demanen una beguda tilica de xile. I again es alcoholica. "Vaina". Conyac + vino añejo + cacao + crema.... buff. Acabem a l' Havana Salsa. Local de salsa, cumbies, merengues... els nois et treuen a ballar. Fins i tot ballo amb un dels nois del show que es professor de ball. Nit llarga i agotadora. Les 3. Taxi i a l'hotel. No puc despertar a la Teresa ;)

Divendres mati. Les 7:30. Despertador. Dutxa. Congres. Tinc molta son. Dinem unes pizzes i marxem al centre. Sol i molta calor. 33°C. Metro. Canvi de linia. Parada de "Pal y Canto". Estacio de Mapocho, abans estacio de trens i ara centre cultural. Mercat Central. Fa "olor" de peix. Plza de Armas. Catedral. Ajuntament. Plaza Constitucion. Casa de la Moneda. Foto a l'estatua d'Allende. Conversa amb un policia simpatikissim. Bandera enorme x celebrar el bicentenari. Descansem amb un suc al minuscul barri de Paris-Londres. Acabem al Cerro Santa Lucia. Metro i hotel. 19:00 hores. Coctel despedida. Dutxa i sopar amb amics Teresa. Visitem el barri de "las condes". Zona alta. Estona molt agradable amb Juan Pablo i Bibiana. Hotel. Les 01:00. Sona telefon. Les 01:30. Em passen a buscar. Bellavista de nou. Pinsher de Kross. Litres de cervesa negre artesanal. Converses interessants amb Alfredo, Alex i Diego. Molt riure. Ultima conversa molt filosofica... 04:30. Busquem lokal x menjar. Avui si k no puc despertar a Teresa ;)

Dissabte. 10:00 hores. La Claudia ens passa a buscar. Anem amb cotxe al nord de Santiago. Valparaiso. M'encanta. Coster. Pescador. Situat a dalt d'una muntanya i extenensa per les faldilles fins al mar. Cases de façanes colorides. Groc. Verd. Vermell i lila.... taronja. Combinacions de Pantone. Caminets estrets. Pujades. Baixades. Terra adoquinat. Molt sol. Visita a la casa de Lukas. Fantastic ilustrador de comics xile. Graffitis. Fa olor a peix fresc i mar salada. Anem a Viña del Mar. Tambe costa. Estem al pacific. Dinem de meravella. peix i marisc. I d'aqui a Reñaca. Platja mlt turistica. Milers de turistes argentins. Milers de gent a la platja. Cossos morenos. Bikinis petits. Unes onades bestials. Aigua congelada. Foto rigor. Splashhhh. Onada gegantina. Ara vaig Molla. Bandera vermella. Bona musica. Molt ambient. Tornada. Estic morta. Avui no surto.

M'he llevat vestida. Sense sopar. I perque la Teresa m'ha cridat. Taxi a les 9 a l'aeroport. 9:20. Mostrador de LAN. Vol a les 10:55. Overbooking. Ens passen al vol de les 15.35 h. Soc gafe. Overbooking? No recordava k existis. Temuco. 1:30 hores de viatge. Aeroport minuscul. De campanya. Ni controls. Nomes una cinta x recollir maletes. Deu fer uns 300 metres quadrata. Esta nuvol. Ens recullen. Anem Hotel. Volteta. Esta nuvol. Fa fresqueta. Uns piscos i res... aqui estic, 0:42 hores. Bona nit.

Dema... universitat ;)

Pio pio...