dilluns, 19 d’octubre del 2009

Cap de setmana al complet

Divendres tarda, després de treballar vam baixar a BCN amb la Muffa. Trobada al MuJi amb la primi (bueno, realment al Muji no perquè anavem tan xino-xano que la Mir va tenir temps de donar 4 voltes a la botiga). Patates boníssimes i uns entrepans boníssims a la Rambla Catalunya. Confidències i conclusions: A cagar!!!



Sopar a Gràcia. Casa Palet. Jordina, Albert, Jaume i jo. Records de Birmània. Hamburguesa de kilo a la pedra. Boníssim. Molt recomenat. Risas i risas. Copa posterior i les 3.45!!! A dormir.



Dissabte matí trobada amb la primi i passeig pel Born. Xocolata i xurros per esmorzar prop de l'església de Santa Maria del Mar. Descoberta de botigues guais. Cap a la Barceloneta, passeig per la platja i a buscar a la Muffa. Dinar a ple solet, en un terrasseta fantàstica. Burrata, pollastre al tomillo, salami de cioccolata... mmmm!!! Shaumita, Muffa, Mir i jo. Risas i moltes risas fins a saltar llàgrimes. Apodem a la primi d'una nova manera: NARANJITO! Resum del matí: Les pastanagues poden matar. Per tant, a POOOOC a POOOOC!!! Migdiada. Sopar i fútbol a casa Jordi.




Diumenge. Solet. Terrasseta. Patates braves i olivetes. Faltaven els "berberetxus"!! Tarda de gos. Sofà. Vespre de cine. Rec2. De sustos. Una segona part ben aconseguida.Cap de setmana COMPLET.