dissabte, 21 d’abril del 2007

Casament Vane i Juan Carlos.. PENYISCOLA

Primera "sorpresa" a la sortida de l'església pels nuvis...

El què els esperava a la sortida de l'església a part del cotxe... kilos d'arròs, llenties, cigrons, mongetes negres i blat de moro en galledes!!!

A més a més de la traca de petards ....

Cubells de la barreja d'arròs, blat, llenties...

La Vane... guapíssima i super morena!

Com va quedar el terra després de les galledes...

La Tere i jo amb el primer gintònic de la nit! (o el segon??)

Les tres juntes again!

Ella, companya meva de promoció, o sigui, veterinària. És qui em passava els apunts, em qui sèiem a la classe, feiem les pràctiques... Són tots dos de Benicarló i van començar a sortir un 8 de març d'ara fa 10 anys. Ho recordo perquè coincidíem amb la data (Jo i en Jaume vam començar un 9 de març de fa 12 anys!).
Em feia ilusió sobretot perquè ens retrobaríem amb les tres que sempre anàvem juntes... la Teresa (d'Alacant), la Vane i jo. A la Teresa l'havia anat veient quan venia a fer algún curs a Barcelona, però a la Vane feia 4 anys que no ens vèiem tot i que teníem contacte. Així que divendres preparem maletes, dissabte al matí peluquería, cotxe i cap a Penyíscola!!!
Tres horetes de cotxe i arribem a l'hotel (xulíssim!!). Allà ens trobem ja amb la Teresa i el Salva i anem a canviar-nos per marxar cap a la boda!!!
No cal que us expliqui massa res, va ser molt xulo i ens ho vam passar molt bé!!! I ara ja... fins el 19 de Maig!!! Altre vegada les tres juntes!!!