divendres, 16 de gener del 2009

Mir, he actualitzat el blogg!!!

Sí, feia molt temps que no actualitzava el blog però és que aquí la normalitat és el pa de cada dia i lo "xungo" no es posa oi? Però ara he aprofitat per penjar alguna foto molt enrederida i aquest post des del sofà del pis de Barcelona amb unes ganes de no fer res, només de tapar-me amb la manteta, mirar alguna peli i ja està, fins demà!

Gairebé cada cap de setmana ens quedem fins dissabte a Barcelona i aquests dies de festes de Nadal hem estat més aquí que a Vic. El motiu... resulta que en Jaume va decidir arreglar la cuina del pis de barna perquè l'anterior s'havia fet malbé i hem estat de paletes, fusters, electricistes i netejant nosaltres mateixos. De fet, a dia d'avui encara no tenim els fogons de la cuina!!! Això sí, la cuina d'IKEA fa el "pego". Vaig quedar de les obres fins els ... teniem la cuina vella al menjador i tot lo kè hi havia en ella per allà tirat, calaixos i portes de la cuina nova encara en paquets pel passadís, l'entrada i la galeria... Un desastre vaja! Ara tot ha tornat a la normalitat o gairebé.


El cap de setmana passat vaig disfrutar de Barcelona un munt. Vaig anar a esmorzar per Gràcia i des d'allà, amb en Jordi (un dels companys de pis) vam anar al centre a comprar alguns CDs (entre ells l'últim d'Animal Collective que promet ser el millor del 2009) i llibres a la Central. Després, tot passant per davant del MACBA i del CCCB vam decidir entrar a veure l'exposició " A la ciutat Xinesa" del CCCB. Ens va agradar molt! I d'aquí al bar "Papitu" a la placeta de la boqueria a fer unes tapetes de braves boníssimes!!! I a dinar al "2 Palillos", a la casa Camper, molt recomenat, sobretot el menú degustació!!!

I res, que demà em sembla que em llevaré aviat per fer alguna cosa semblant!!!

Bon cap de setmana a tots!


Desconnexió...

Desconnexió total. Nou pròposit de l'any, penjar alguna foto, ni que sigui de tant en tant jejeje!! Mir ja no veuràs el post de la castanyada d'encapçalament!!!