diumenge, 29 d’abril del 2007

La meva despedida de soltera

Ahir, les amigues, em van fer la despedida de soltera. Jo ja ho sospitava però al matí res de res. A les 11 la meva germana em diu que em dutxi per si de cas... A la sortida de la dutxa em dóna unes ordres: agafa una muda i marxem pitant. A les 12 a l'estació de tren i ens trobem a l'Aida i l'Isaac. Agafem el tren les tres i ja a Barcelona comença la gincama... a córrer des de Arc de triomf a Diagonal... primer buscant bus, després agafem taxi perquè el bus no apareix... ens deixa el taxi a diagonal i allà... més noies!!! La Teresa, la Bego, la Roser, l'Alba, la Mar, la Mariana... fem canvi de roba... jo una brusa groga piolin i un crespó negre... elles de negre i un llaç groc. Agafem un bus a no ser pas on i de cop... ens fan baixar, apareixem enmig d'un bosc i a caminar de nou (jo amb les meves sabatetes de talonet!!). Som al Paintball!!! S'afegeixen les dues Esters. Kin kague!!!
Al final molt divertit però vaig plena de morats!!!! Tres horetes extremes... estem KO!
Dutxa, descansem una mika i cap a sopar... Tot molt bé. Al sopar som més, la Mónica, la Leti, la Xus, l'Anna, la Noe, l'Eva...
M'ha encantat el powerpoint k m'han preparat, l'àlbum amb les polaroids fetes durant el dia i els regalets d'endevina qui és. Espero que el picardies agradi també a en Jaume ;)!!!

MOLTES GRÀCIES!!!

PS: La polaroid no em permet penjar fotos!!! Ups!!!