divendres, 7 de març del 2008

Dexter


Enganxadíssima, estic enganxadíssima. Els capítols són de 55 minuts, en anglès i amb subtítols però no puc, en miro un i haig de mirar-ne un altre i un altre... (és l'avantatge de tenir-los en el PC).
Val us dic de què va pels que no hi esteu posats...

Dexter és un forense del Departament de policia de Miami especialista en sang. Estudia la informació que la sang pot donar en una escena d'un crim. Vaja, un friki de la sang. Però a més a més té una novieta amb 2 nens (algunes de les escenes íntimes són boníssimes), una germana i intenta portar una vida normal de cara a tothom. La veritat és que en Dexter és un assassí en sèrie, un psicópata fred i calculador. En Dexter és incapaçde sentir res (ni amor ni odi ni por ni ... res). Està buit per dins i només la caça li agrada. Només el seu pare adoptiu coneix el seu secret i és ell qui l'ajuda a seleccionar les seves preses. Té principis, és educat i un friki de cuidado.

M'encanta! En Dex té un admirador, the ice-trick killer, que coneix tot el què fa en Dex, qui és.... Es tenen admiració mútua pels assassinats que tots dos cometen... és que si no ho seguiu no mola... Mireu-ho!!!

Si voleu tinc els capítols de la primera i segona temporada i sinó a la FOX m'han dit que la fan.
Per cert, la banda sonora... boníssima!!!

Sweeney Todd


Johnny Depp interpreta a Benjamin Barker, un hombe empresonat 15 anys injustament, que s' escapa i torna a Londres amb la promesa de vengar-se. Fent-se passar per Sweeney Todd, Barker torna a la seva antiga barberia, situada sobre el local d' empanades de la Sra. Lovett. La seva obsessió, el jutge Turpin, qui amb una falsa acusació el va enviar a la presó per poder quedar-se amb la seva dona Lucy i la seva filla acabada de néixer. Sweeney només té en ment la venjança.
Imatges d'un Londres decadent, sang i molta sang... I sobretot, és un musical. Una películ.la de Tim Burton diferent però molt bona.