dilluns, 27 d’agost del 2007

Un mes sense dir res en el blog!

No tinc perdó. He estat sense dir res tant temps que ja no recordo ni què volia dir ni què he fet. Juliol va ser durillo de feina i amb molt poques ganes de treballar. Suposo que lo típic... falta poc per les vacances, estàs més esgotat i ansiós i fas menys i t'atabales més. Tenia en ment un munt de bones intencions per fer aquestes tres setmanetes de vacances i al final no he fet res. No hem marxat enlloc (excepte de l'1 al 3 que hem estat al pirineu lleidetà... fabulós el lloc), hem estat al pis de Vic disfrutant del nostre nou menjador... molt mako!! ;) Hem passat hores i hores al mega sofà i hem fet ús de la nostra targeta del videoclub! Vida de gos! De la Tesis.... res de res, i això que la defenso pel gener eh!! Enviar CV... res de res, i això que a partir de gener...sniff sniff!
I avui... de nou a la feina, sola, perquè aquí no hi ha ningú (haig d'anar al pis de dalt per trobar-me amb la gent perquè del meu departament ningú)!!! Feina feta... poca, revisar correus, parlar amb la gent de dinamarca que ja s'estan buscant lloc a l'agenda per venir per la meva tesis (estan sonats, si no tinc data!), practicar seminari que haig de donar a Sardenya i omplir aquest blog de nou! A dinar a Vic perquè tinc en Jaume malalt i aquí a la uni no hi ha ni el bar obert!!!
El pitjor de tornar de vacances són els primers dies de la feina oi? És impossible començar amb el ritme de novembre (per posar un exemple) i no em mola gens em sembla que faré ús de les vitamines de la mama! Apa, a otra cosa mariposa!