divendres, 21 de gener del 2011

Capitol.... Xile - PUCON

Son les 1.25 nit. L'ultim mojito m'ha deixat cao. Avui visita i reunio a l'INIA de Carillanca. Centre i instalacions espectaculars. Contacte interessant. Al migdia de nou a Temuco. Fa molt sol. Cel blau
Ens trobem amb la Paty a la terminal de busos i agafem bus JAC a Pucon!!! Cami espectacular. Minibus. Paissatge de grocs i verds. Pastures. Bosc. Pins. Blat. Ordi. Eucaliptus. Vaques. Xais. Cavalls. I de fons... el volca Villarrica. Fumejant. Blanc. Nevat. Coronat per una capa de nuvols. Fa olor a fusta cremada. Herba fresca. Enorme el llac k hi ha a peus del volca. Fa 15 min k amb bus el voregem. Centenars de cabanyes de fusta i colors es localitzen en la zona. Molt turista. Fa calor. Poblet net i molt ordenat. M'agrada mes villarrica. Mes natural. Terra fosca. Volcanica. Molta gent al llac amb kayac, velers, patinets .... musica a tope. Dinem en una terrasseta. Mirant al volca. D'esquena al llac. Braser a la xilena per dinar. Bonissim. Carn "al punto 3/4". Cervesa artesana "khuba". Molt apropiada. Passeig. Suc de pinya i melo. Passeig per "l'embarcadero"
De nou a buscar el bus. Curt. Pero impressionant. Repetible. Molt recomenat. Proxima vegada visita al crater nevat. Surten excursions cada dia a les 7:00. De nit, diuen, es veu el crater vermell, ences. Molt xulo. Converses interessants amb Patty. 20:50 hores. Arribem a Temuco. Sopar al LoLaS. Mojito al WhyNot? Tornem a l'hotel amb Taxi. Dema viatge a Santiago. Abans jo... tincions a la UFRO ;)
Xile... fa falta un mes sencer per recorrer aquest fantastic pais. Ho fare. Un futur. Destaco la simpatia i amabilitat dels xilens!!!