dilluns, 19 d’octubre del 2009

Cap de setmana al complet

Divendres tarda, després de treballar vam baixar a BCN amb la Muffa. Trobada al MuJi amb la primi (bueno, realment al Muji no perquè anavem tan xino-xano que la Mir va tenir temps de donar 4 voltes a la botiga). Patates boníssimes i uns entrepans boníssims a la Rambla Catalunya. Confidències i conclusions: A cagar!!!



Sopar a Gràcia. Casa Palet. Jordina, Albert, Jaume i jo. Records de Birmània. Hamburguesa de kilo a la pedra. Boníssim. Molt recomenat. Risas i risas. Copa posterior i les 3.45!!! A dormir.



Dissabte matí trobada amb la primi i passeig pel Born. Xocolata i xurros per esmorzar prop de l'església de Santa Maria del Mar. Descoberta de botigues guais. Cap a la Barceloneta, passeig per la platja i a buscar a la Muffa. Dinar a ple solet, en un terrasseta fantàstica. Burrata, pollastre al tomillo, salami de cioccolata... mmmm!!! Shaumita, Muffa, Mir i jo. Risas i moltes risas fins a saltar llàgrimes. Apodem a la primi d'una nova manera: NARANJITO! Resum del matí: Les pastanagues poden matar. Per tant, a POOOOC a POOOOC!!! Migdiada. Sopar i fútbol a casa Jordi.




Diumenge. Solet. Terrasseta. Patates braves i olivetes. Faltaven els "berberetxus"!! Tarda de gos. Sofà. Vespre de cine. Rec2. De sustos. Una segona part ben aconseguida.Cap de setmana COMPLET.

3 comentaris:

Myr ha dit...

jijijjiji. quina KK tant cool !!!! :)
Si si, continuo pensant igual: A CAGAAAAAAAR !!!!!

Per la part que em toca, un plaer les hores compartides durant el finde tant AL COMPLETO que has tingut! Malgrat la calorada que em va agafar Divendres, Muji amunt, Muji avall :)

Petonets de pastanaga ;)

Anònim ha dit...

Que bé vius. I a partir d'ara a posar-te progesterona.

Litlemermaid ha dit...

Progesterona... ser ki ets!!!!
Naranjito... hem d'esbrinar qui va intentar matar-te!!! jijiji!!!
Un petonàs a les 2!!!