dilluns, 8 d’octubre del 2007

Perquè no hi ha posts?

Doncs perquè estic agobiadíssima, stressada, confosa... Estic en la meva última fase abans de presentar la tesis. La beca s'acaba el gener i per tant hauria de defensar-la per aquelles dates, màxim febrer. És hora de pensar en què fer després i fins ara no tenia res a la vista, no hi volia pensar. Resulta però, que en menys de 15 dies em fan un parell d'ofertes molt interessants i ara estic en el dilema de què fer. Potser us sembla que és fàcil, però si ho fos ho tindria clar i no és el cas. De no saber què fer en el futur a tenir ofertes sense enviar CV i sense haver acabat la tesis i tot per respondre el 15 d'aquest més d'Octubre.
Peso 2 kilos menys!

3 comentaris:

ex koala mir ha dit...

Primi. CHA CHA com diem aquí a Thailand. A veure, on són aquestes feines ??? Agafa la que et quedi més a prop de Bangkok, ok? ^_^

Entenc aquest stress del què parles. No et deixis condicionar només per la part econòmica, pensa en la feina que més t' omplirà, on creus que disfrutaràs més i on tindràs més bon nivell de vida (horaris, transports, etc ...).

Vinga mossa, si ets un crack tu, la tesis l' acabes en un plis!

MOLTA SORT !!!!!!!!!!!!!!!!! I molts ÀNIMS !!!!!!!!!!

Un petonàs!

Anònim ha dit...

Charito, fes cas a la teva cosina, no et deixis condicionar només per la part econòmica, pensa en la feina que més t' omplirà, on creus que disfrutaràs més, i on tindràs més bon nivell de vida. Ah! i on t'aprecien i t'estimen més

Anònim ha dit...

ay ay ay Roucita..siempre hace lo que el corazón te pida..y siempre te saldrá bien si a tu lado tenes gente que te quiera..asi nada puede salir mal..te lo digo por experiencia..y si sale mal..no pasa nada..siempre te podras levantar y seguir..te ayudara esa gente que quiere y te apoya!

besoteeeee