Nit del 31 de desembre... òbviament. Però de fet tot començava unes hores abans amb les compres de tot el què fa falta per fer un sopar improvisat per 12 persones. El què havia de ser una festa en una casa al bosc de Viladrau per un munt de gent va acabar en una festa al pis de Barcelona per 12 persones que s'ha de dir que fins on recordo va estar molt i molt bé!!!
Doncs això, va començar tot al matí del 31 anant a comprar la carn al mercat de Vic a les 9. Després la comitiva formada per en Ferran i jo mateixa vam anar a comprar pa, les bosses de cotilló i totes les coses per preparar la taula (estovalles, gots, plats, copes, tovallons...). En Ferran va anar a comprar la resta al super i els Jordis es van encarregar de l'alcohol (amb Hendriks i el seu pepino inclòs). I res, a les 4 començava l'horari de cuina, o sigui, en Jaume preparava la carn (filet de porc amb crosta de mostassa) i en Ferran els coulants de xocolata. Tot tenia una pinta boníssima i feia una olor!! I a última hora abans de marxar ja cap a Barcelona vam anar a buscar el primer a la carnisseria on ens havien preparat unes magnífiques plates amb embotit, foie i formatges! I cap a Barcelona. A les 10 començava el sopar i la cosa es va allargar crec que fins les 4.30 allà mateix, al pis. Per algú la festa va continuar en algun altre punt de la ciutat i va recuperar-se a les 7.30 del matí al nostre pis de nou (oi Jordi? jiji!!) A l'endemà quedava rastre de la última nit de l'any o primera matinada de l'any nou!
BON ANY a tothom!
Doncs això, va començar tot al matí del 31 anant a comprar la carn al mercat de Vic a les 9. Després la comitiva formada per en Ferran i jo mateixa vam anar a comprar pa, les bosses de cotilló i totes les coses per preparar la taula (estovalles, gots, plats, copes, tovallons...). En Ferran va anar a comprar la resta al super i els Jordis es van encarregar de l'alcohol (amb Hendriks i el seu pepino inclòs). I res, a les 4 començava l'horari de cuina, o sigui, en Jaume preparava la carn (filet de porc amb crosta de mostassa) i en Ferran els coulants de xocolata. Tot tenia una pinta boníssima i feia una olor!! I a última hora abans de marxar ja cap a Barcelona vam anar a buscar el primer a la carnisseria on ens havien preparat unes magnífiques plates amb embotit, foie i formatges! I cap a Barcelona. A les 10 començava el sopar i la cosa es va allargar crec que fins les 4.30 allà mateix, al pis. Per algú la festa va continuar en algun altre punt de la ciutat i va recuperar-se a les 7.30 del matí al nostre pis de nou (oi Jordi? jiji!!) A l'endemà quedava rastre de la última nit de l'any o primera matinada de l'any nou!
BON ANY a tothom!
3 comentaris:
OOOOOOOOH. Quin goig de taula primi !!!!!! Anda anda, que aquí una se lleva la fama, pero hay que ver con la nena de vic ... collons, no pares !!!! :)
Molt divers tooootes les fotos. Quina colla !!!
Petons a tu & family. Avui des de Hong Kong !!! :)
Mir!!!! Et vas poder emportar les llonganisses i el vinillo? Si envies adreça nova pel febrer t'enviem algun fuet més ok?
Fins aviat, ens veiem bloggeando!!!Un petó guapa!!!
MUA MUA!
I tant !!! Llangonises, algo de pernilet, dues xistorres, només una de vi, una grapa di oro que no és per mi... l' Anna&Jordi em portaràn la resta ... jijiji
Fet. Ja et passaré la nova adreça :)
Petooooooons!
Publica un comentari a l'entrada